aktuellt

Helgkurs i Göteborg med Karen Roeper 11-12 november 2016

 

Workshopen hålls av Karen Roeper som kommer från USA och är grundaren av Essential Motion, som också kallats "Själens glömda språk". Helgkursen är öppen för alla som vill dansa/röra sig och är intresserade av att utforska sig själv genom kroppens rörelser. Det är ett inkännande sätt att röra sig på, var och en efter egen lust och förmåga. Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna.

 

Tid: Fredag 10 november kl. 18.00-20.30 och

lördag 11 november kl 10.00-17.00

Plats: Musikens hus i Göteborg

Kostnad: 1 250 kr för fredag och lördag

 

Anmäl dig på förhand till Pille Naeris tel: 070-722 80 11

DVD med Karen

Genom denna DVD finns ett unikt tillfälle att ta del av och sprida Karen Roepers tankar om Essential Motion, hur arbetet har växt fram och utvecklats och vad dess kärna egentligen är.

 

DVD:n består av en intervju på engelska (utan undertexter) gjord i Finland i september 2013.

 

Kostnad 185 SEK plus frakt.

 

Den säljs av Finska Essential Motion föreningen, och vi inom den svenska EM-föreningen(FEM) förmedlar den vidare till er.

 

Skicka din beställning , (hur många ex du vill ha, namn och adress samt tel nr) till Mia Rossetti <mia.rossetti@brevet.nu>

Uppdatering

ESSENTIAL MOTION, QI GONG OCH MINDFULNESS-YOGA kurs på Cypern i oktober 2016.

Kursledare Ulla Kleberg

 

Kursupplägg:

Yoga 8.00-9.00, Qi Gong 16.00-17.00 och Essential Motion 17.00-19.00 i fyra dagar.

Därutöver finns det tid till sol, bad och vila. En dag blir det utflykt eller heldag på stranden.

 

ESSENTIAL MOTION; Här ges utrymme för rörelseimpovisation, dans, lek, kroppskännedom, stillhet, närvaro och reflekterande samtal/dialog. Vi rör oss såväl till musik som i tystnad, och genom guidade övningar ges du möjlighet att öva dig i att lyssna på och upptäcka kroppens finstämda och lågmälda signaler.

 

QI GONG; Har du aldrig provat den här typen av träning förut kommer du att bli överraskad över hur enkla och sköna rörelserna är. De långsamma flytande rörelserna gör att du slappnar av mentalt, andningen blir lugnare, djupare och cirkulationen kommer igång i hela kroppen. Metoden lämpar sig utmärkt för dig som vill få mer energi, förbättra hälsan samt förebygga och lindra sjukdomar.

 

MINDFULNESS-YOGA; Vi focuserar på andningen, förnimmelser och känslor i kroppen medan vi gör enkla och mjuka sträckningar

 

Dessa metoder är vägar till dig själv och din kraft. Du behöver inga förkunskaper eller bra fysik. Du rör dig alltid utifrån din egen lust och förmåga.

 

Priser: Kurs 5 900 kr inkl moms, för kursen plus del i dubbelrum med frukost. För enkelrum 1 000 kr tillägg. 7 nätter på Koca Reis Beach Bungalow, en liten semesteranläggning på stranden, 10 km utanför Famagusta.

Semester utan kurs kostar 3 000 kr (om du vill ta med en vän).

Tillkommer kostnad för flygresa (du bokar, betalar och ansvarar själv för flygresan, kolla mer ang detta med Ulla), mat, utflykter och taxi till och från flygplatsen.

 

Anmälan senast 1/8 -2016 med anmälningsavgift på 1000:-

 

Information och anmälan; Kontakta Ulla Kleberg tele; 0225-80046 eller 070-2499573

 

 

 

 

 

 

Layout förslag

ESSENTIAL MOTION SVERIGE